Regler

Samla ihop kollegorna och gör er redo!

Gigstep Masters är Sveriges främsta företagsturnering i Counter-Strike: 2. Det är en årlig tävling som samlar företag från hela landet för att tävla i CS2. Turneringen erbjuder en annorlunda företagsaktivitet där kollegor går samman för att främja lagarbete och samarbete inom organisationen. I år ännu större, ännu bättre och i nytt format.

 

Ett lag måste bestå av minst fem spelare, men vi rekommenderar att ha en eller två extra bara för säkerhets skull. Tre av dessa spelare måste vara en del av företaget, resten kan vara en vän, familjemedlem eller någon annan. Vi strävar efter att skapa en så jämställd turnering som möjligt och ser gärna att detta speglas i lagen. Se därför gärna till att involvera alla dina kollegor, du vet aldrig vem som kan vara ett proffs! Alla lagmedlemmar måste vara minst 18 år eller äldre.

 

Gigstep Masters inleds i höst med en sex veckors digital turnering där alla möter alla i ett onlinekval. Semi-finaler samt final spelas sedan fysiskt i Malmö den 18e oktober. Vi spelar BO1 i onlinekvalen. Anti-Cheat – Turneringsservrar kommer att vara VAC-aktiverade och kräver VAC-aktivering. Om en spelare är VAC-bannad får de inte delta i en match. Turneringen kommer att använda den nuvarande map poolen.

OBS! Notera att ALLA lagmedlemmar måste vara på plats för finalerna.

Gigstep Masters arrangeras av Gigstep.

 

Varje lag måste betala en anmälningsavgift via en faktura som skickas ut efter registreringen.

Anmälningsavgift:

9 995 SEK (ex moms)

(OBS! Alla som har visat intresse för anmälan innan den 30/4 får även ta del av early bird-pris till 6 995:- ex moms)

Anmälan

Har du samlat ihop kollegorna? Kollat med chefen? Toppen! Då anmäler du dig här!

    Gigstep Masters 2024 arrangeras av: