Hej då Ideon Games! Hej Gigstep Masters!

Det är med både stolthet och en viss sorg som vi tyvärr måste berätta att det har blivit dags att ta farväl av en fantastisk era och evenemang – Ideon Games. Efter ett givande samarbete mellan Ideon Science Park och Gigstep under 3 år, är det nu dags för oss att gå skilda vägar när det kommer till att arrangera vår älskade e-sportturnering för företag, Ideon Games.

Allt började år 2020 när Ideon Science Park och Gigstep gick samman med visionen att skapa en unik företagsaktivitet, ett alternativ till den traditionella brännbollsturneringen, som inte bara främjar hälsa och välbefinnande utan också stärker teamandan på arbetsplatsen. Med det stora intresset för e-sport växte idén fram till vad som skulle bli Ideon Games – en möjlighet för kollegor att samlas, spela och knyta starka band utanför sina vanliga arbetsuppgifter.

Under årens lopp har Ideon Games blivit mer än bara en turnering. Den har blivit en plattform för gemenskap, kreativitet och samarbete. Vi har sett hur deltagande företag har byggt starka team, skapat minnen och utvecklats både individuellt och som grupp. För det är vi otroligt tacksamma.

Tack till alla som har varit en del av Ideon Games-resan. Tack till alla företag, partners och sponsorer för ert engagemang och passion som har gjort detta till en oförglömlig resa. Vi ser fram emot att se vad framtiden har att erbjuda för oss alla.

Gigstep Masters

Även om vi säger farväl till Ideon Games, betyder det inte att vår passion för e-sport och företagsgemenskapen avtar. Vi är glada över att kunna meddela att turneringen kommer att ta en ny form under ett nytt namn: Gigstep Masters!

Mer information kommer framåt. Håll ögonen öppna!